Вітаю! Сідай зручніше .. буде цікаво, пізнавально і тільки про головне.

Перша стаття в блозі і вона присвячена Автобоксам українського виробника Terra Drive / Терра Драйв.

Автомобільні бокси Терра Драйв вітчизняного (українського) производства - це вигідна цінова пропозиція, і ідеальний продукт, розрахований на експлуатацію в будь то в спекотне літо або холодну зиму.

Автобокси виконані з високоякісного ABS - пластика, структура "шагрень" або "глянець".

колір:

1. шагрень - сірий / чорний,

 

 

2. глянец - серый /черный / белый.

Автобокс Террадрайв 480 литров белый глянец

Дно боксу завжди чорного кольору, тобто змінюється тільки колір кришки.

Відкриття: односторонньо і двостороннє.

Обсяги: 320, 420, 440, 480 і 600 літрів Terra Drive

 

 

Дно боксу посилено сталевими трубами в поздовжньому напрямку, що розподіляє рівне навантаження по всій площі. Кріпиться металевими "П" - образними скобами до поперечок (багажнику) вашого автомобіля, входять в дно боксу і зсередини закручуються баранчиками. Ширина скоби 9.2 см що дозволяє встановити бокс на будь-який тип поперечки (квадратний, овальний, схожий на краплю) абсолютно будь-якого виробника. 

Встановлюється легко, протягом 10 хвилин, не вимагає додаткового інструменту. У наборі до боксу так само йде ремінь з карабінами для внутрішньої фіксації вантажу (ремінь розрізається на 4 частини і збирається самостійно). Трехрігельна система замикання, з додатковою фіксацією тяги замка. Тобто кнопка, без натискання якої ключ не провертається в замку. Захищає від довільного відкриття під час руху, бічних пориврв вітру або вандального встритія.

Вантажопідйомність 75 кг. Рекомендована максимальна швидкість з Автобокс на даху автомобіля 130 км / год.